Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Μουσικού σχολείου Βόλου






Το  Μουσικό  Σχολείο  Βόλου πιστό στο πνεύμα των ημερών και θέλοντας να συμβάλει στο πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από την Τέχνη και την ελπιδοφόρα αντιπροσώπευσή της από τα παιδιά, διοργανώνει μια μεγάλη, εορταστική,  χριστουγεννιάτικη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή  17 Δεκεμβρίου στις 7.30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση- πρόσκληση, «θα ακουστούν γνωστές και αγαπημένες  χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλον τον κόσμο, σε κλασικές αλλά και τζαζ αποδόσεις, κλασικά έργα Μότσαρτ και Γκριγκ, δημοφιλή βαλς του Στράους, αποσπάσματα από τον «Καρυοθραύστη» του Τσαϊκόφσκι και χορωδιακά χριστουγεννιάτικα από γνωστές κινηματογραφικές ταινίες.
Οι μαθητές συμπράττουν σε ντουέτα και τρίο με πιάνο, φλάουτο, βιολί, τσέλο και τρομπέτα και ερμηνεύουν έργα για σόλο πιάνο, για τέσσερα, έξι  και οκτώ χέρια αλλά και για δύο πιάνα. Το πρόγραμμα της βραδιάς ολοκληρώνεται με τέσσερα τραγούδια που ερμηνεύει χορωδία του σχολείου, συνοδεία πιάνου και φλάουτου. 
Την εκδήλωση διοργανώνουν οι καθηγητές  πιάνου του σχολείου Ελένη Δαμασιώτη,  Ειρήνη Κουτσαυλή και Στέφανος Κωνσταντινίδης. Συνεργάζονται επίσης οι καθηγητές Πέπο Σάλεμ, ΚωνσταντίνοςΓράβος, Νικολαΐδης Νίκος, Γιαρέντη Ρωξάνη, Φροξυλιά Φιλαρέτη. Στην εκδήλωση πρωταγωνιστούν οι μαθητές μας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου