Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Παρουσιάστηκε «Η Προφητεία του αίματος»

Το νέο ιστορικό μυθιστόρημα «Η Προφητεία του αίματος» από τις Εναλλακτικές Εκδόσεις Αθήνα της συγγραφέως και φιλολόγου, υπεύθυνης του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σοφίας Κανταράκη παρουσιάστηκε χθες σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας.





Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Κυπρίων Ν. Μαγνησίας, τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Μαγνησίας, την Ένωση Θεολόγων Ν. Μαγνησίας, το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης Ιωλκός, τον Μικρασιατικό Σύλλογο το Εγγλεζονήσι και την ΕΛΜΕ Μαγνησίας.
Για το βιβλίο μίλησαν οι: Ιωάννης Βαραλής, επίκουρος καθηγητής Βυζαντινής Αρχαιολογίας στο τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Βασιλική Μαντζώρου, φιλόλογος, πρόεδρος Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Μαγνησίας, Αδάμος Α. Μουζουρής, φιλόλογος-ιστορικός, πρόεδρος της Ένωσης Κυπριών Ν. Μαγνησίας.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο διευθυντής της ΔΔΕ Μαγνησίας Σωκράτης Σαβελίδης και συντόνισε ο κ. Ηλίας Κουτσερής, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου, ενώ ανάγνωση αποσπασμάτων υπήρξε από την κ. Ουρανία Σταματιάδου, φιλόλογο, πρόεδρο του Μικρασιατικού Συλλόγου το Εγγλεζονήσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου